Kik vagyunk?

Jordgubbsproducenter

TOP – PLANT Kertészeti Farm Krzysztof Woroch egy családi cég – anya, apa, felnőtt gyermekek és elkötelezett és hozzáértő alkalmazottak csoportja.

Boldog emberek vagyunk, mert abból élünk, ami a szenvedélyünk. Ezenkívül örömet nyújtunk mindenkinek, aki levonhatja azt az élő növényekkel való kommunikációból. 

Mi is. Semmi sem tesz boldoggá minket, mint egy elégedett vevő (nagy- vagy kiskereskedő – mindegy), mert visszatér hozzánk. Ezért az a célunk, hogy egyedi és nem feltétlenül drága palántákat, valamint egészséges gyümölcsöket kínáljunk, amelyek szépségét és ízét nem lehet elfelejteni.

Jelenleg lengyel, német, dán, svéd, cseh, szlovák, litván, szaúd-arábiai és egyesült arab emírségekbeli ügyfelekkel dolgozunk. Az üvegházban (több mint 9 hektáron) szamócát termesztünk, így kiválóan szabályoztuk palánták és gyümölcsök minőségét.

Ragaszkodunk egy elvhez, amelyet szintén ajánlunk Önnek: óvakodjon a képzetlen ültetési anyagtól, amely valószínűleg veszélyes kórokozókkal (Phytophthora, Verticillium, valamint talajnamin) fertőzött. Ne tévesszük meg magunkat – a beteg palánták elpazarolt pénz.

A nálunk vásárolt palántákkal biztos lehet benne, hogy egészséges és gyökeres palántákat vásárolt – ezek folyamatos felügyelet alatt állnak, és rendelkeznek európai növényútlevéllel

.

TOP-PLANT Kertészet K. Woroch
 Krygiera 1
71-001 Szczecin, Poland
Vat number:  PL5850203086
REGON number: 220815312

Jordgubbsproducent TOP PLANT
Palánta Termelő

Eper Palánták

Jordgubbsplantor frigo
eper palánta fajták
Eper Palánta Fajták
Jordgubbsplantor
Jordgubbsplantor
Eper palánták

Frigo palánták

Ampeljordgubbar
Lógó eper